Μελισσανίδης για Χιμένεθ: “Μέχρι της 10 Ιουνίου θα ξέρουμε”


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέθεσε γεύμα στους δημοσιογράφους και στο πλαίσιο αυτό, μίλησε και για τον Μανόλο Χιμένεθ, αφήνοντας “ανοιχτό” το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θεωρείτο σίγουρος στον πάγκο της ΑΕΚ, μετά και την πρόσφατη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όμως ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, υποστήριξε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για τον Ισπανό τεχνικό.Οι δηλώσεις Μελισσανίδη για Χιμένεθ

«Με τον κύριο Χιμένεθ μιλήσαμε για την χρονιά που πέρασε. Είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε. Έχουμε περιθώριο ακόμα. Συζητάμε μαζί του, μιλήσαμε και για το πλάνο, αλλά ο χρόνος θα δείξει. Μέχρι τις 10 Ιουνίου θα ξέρουμε. Κάναμε τον απολογισμό και θα δούμε. Το κλαμπ θα αποφασίσει».

Για το αν ψάχνει και για προπονητή: «Δεν είπα κάτι τέτοιο (σ.σ. ότι η ΑΕΚ ψάχνει προπονητή). Είπα ότι έχω μιλήσει μαζί του, βρισκόμαστε σε συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να εξωτερικεύω το πώς σκέφτεται το κλαμπ για τη νέα χρονιά. Ούτε θα δώσω αναφορά. Όταν είναι κάτι να πούμε θα το πούμε».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ