Παναθηναϊκός – Κουρμπέλης: “Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στον ΠΑΟΚ”

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έδωσε μεγάλη συνέντευξη για τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στην πρόταση του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, αλλά και τον “πράσινο” στόχο του.

Μια «ανάσα» από τον ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος όμως έδειξε να μη μετανιώνει για την επιλογή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και σημείωσε την επιθυμία του από εδώ και στο εξής.Οι δηλώσεις του Κουρμπέλη

Για το αν ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού: «Όχι, οι περισσότεροι το ξέρουν και θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν οπαδός του Παναθηναϊκού. Αλλά την ομάδα την έχω αγαπήσει τα 2,5 χρόνια που είμαι εδώ. Έχομε περάσει όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές και όσο περνά ο καιρός την αγαπώ ακόμη περισσότερο».

Για την άρνηση στην πρόταση του ΠΑΟΚ: «Πέρυσι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είχα φτάσει κοντά στο σημείο να πω το ναι. Αλλά τότε δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Δεν μπορώ να παίρνω αποφάσεις εν βρασμώ. Ήταν μια πολύ καλή προοπτική για μένα και οικονομικά. Αλλά πιστεύω πως έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον μου, μένοντας στον Παναθηναϊκό».

Για το αν σκέφτεται που σήμερα θα ήταν πρωταθλητής: «Εντάξει… Δε θα πω ψέματα, υπάρχουν κάποιες στιγμές αυτές οι σκέψεις, αλλά χωρίς να το μετανιώνω, σε καμία περίπτωση, για την απόφαση που πήρα. Απλά ως γεγονός. Ήταν μια δικιά μου απόφαση και κανενός άλλου και δεν το έχω μετανιώσει. Προχωράμε».

Για το αν θέλει να το καταφέρει με τον Παναθηναϊκό: «Αυτό είναι ένα μεγάλο μου όνειρο. Ως αρχηγός να σηκώσω ένα τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό. Και μακάρι η ομάδα τα επόμενα χρόνια να δυναμώσει, γιατί έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρυσι είδαμε την ΑΕΚ και φέτος τον ΠΑΟΚ να σηκώνουν το πρωτάθλημα, οπότε στόχος είναι να μπει η ομάδα σε αυτή την τριάδα που διεκδικεί τους τίτλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here