Ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Ελπίς»

«Στηρίζοντας το “Ελπίς”, στηρίζουμε τους δημότες» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στην σημερινή του επίσκεψη στο νοσοκομείο.

Με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς», που επισκέφθηκε σήμερα, συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.Ο Κώστας Μπακογιάννης και η επίσκεψη

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο κ. Μπακογιάννης χαρακτήρισε το νοσοκομείο «πρότυπο» και «ανεκτίμητη» την προσφορά του προσωπικού του. Ο Δήμος Αθηναίων, όπως επισήμανε, έχει το προνόμιο να είναι ο μόνος στην Ελλάδα με το μεγάλο πλεονέκτημα να διαθέτει μια δομή στο χώρο της υγείας, όπως το Νοσοκομείο «Ελπίς» το οποίο στέκεται δίπλα στους πολίτες 177 ολόκληρα χρόνια.

«Και είναι υποχρέωση του Δήμου να σταθεί δίπλα στο «Ελπίς». Να το ανανεώσει λειτουργικά, να εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό του και να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κτιριακών του εγκαταστάσεων.

Στηρίζοντας το «Ελπίς», στηρίζουμε τους δημότες», υπογράμμισε. Επίσης, ανέφερε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά» προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ένταξη του «Ελπίς» σε ένα ευρύτερο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών και τη διασύνδεσή του με τα Δημοτικά Ιατρεία.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here