Τσίπρας: Αποκάλυψη για αύξηση 50 ευρώ σε όλους τους συνταξιούχους


Μια ακόμη τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Μόλις τρεις… και σήμερα μας χωρίζουν πια από τις επερχόμενες ευρωεκλογές και ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε μια ακόμη τηλεοπτική συνέντευξη, αυτή τη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Εκεί όπου ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε και… είδηση. «Υπάρχει η σκέψη στην κυβέρνηση και η πιθανότητα να δοθεί τον επόμενο χρόνο αύξηση 50 ευρώ στην εθνική σύνταξη, η οποία θα αφορά όλους τους συνταξιούχους και όχι μόνο την κατώτατη σύνταξη».

Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια της συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ενώ συμπλήρωσε πως η αύξηση αυτή θα είναι πολύ πιο σημαντική για το εισόδημα των χαμηλοσυνταξιούχων.

Ενδεικτικά είπε πως για κάποιον που παίρνει σύνταξη 500 ευρώ η αύξηση των 50 ευρώ θα είναι της τάξης του 10%.Εν… αναμονή της ομιλίας που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο

Εν τω μεταξύ για τις 19.30 το απόγευμα της Πέμπτης, 23.05.2019, ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει και η ομιλία του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Βεβαίως ως συνήθως ο προγραμματισμός πήγε… περίπατο και υπάρχει ήδη μεγάλη καθυστέρηση, ενώ οι προετοιμασίες στο σημείο ήταν από νωρίς «πυρετώδεις».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ