Τζανακόπολος: Μόνιμα τα μέτρα ελάφρυνσης – Καμιά επιδοματική πολιτική (vid)

«Εάν επικρατήσει το σχέδιο της ΝΔ θα αμφισβητηθούν οι πολιτικές της κυβέρνησης που έχουν στόχο την υποστήριξη των πολλών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η χώρα ούσα εκτός μνημονίου έχει τη δυνατότητα να ορίζει η ίδια την οικονομική της πολιτική» επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος τονίζοντας ότι αποτελεί μεγάλο λάθος της ΝΔ να εξαπολύει κατηγορίες περί «επιδοματικής πολιτικής, καθώς τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι μόνιμα».

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA χαρακτήρισε τις επικείμενες εκλογές μια δύσκολη μάχη στην οποία κρίνεται «αν θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και στο συνολικό κυβερνητικό σχέδιο που έχει ως στόχο την υποστήριξη των πολλών».

Επιπλέον, ο Δ.Τζανακόπουλος υπογράμμισε ότι «εάν επικρατήσει το σχέδιο της ΝΔ θα αμφισβητηθούν οι πολιτικές της κυβέρνησης. Η ΝΔ έχει συγκεντρώσει μια απίστευτη επικοινωνιακή μηχανή πράγμα το οποίο κάνει δύσκολη τη μάχη».

«Το κυριότερο είναι να συζητηθούν οι διαφορές των πολιτικών προγραμμάτων» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Δ.Τζανακόπουλος επανέλαβε: «κανένα σενάριο αλλαγής των πολιτικών σχεδίων. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Αυτή είναι η πολιτική στόχευση».

Σχολιάζοντας τις μπογιές στη Βουλή από μέλη του Ρουβίκωνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «τέτοιου είδους ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να αναζωπυρώσουν την κουβέντα περί τάξης και ασφάλειας», ενώ πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν εμφανίστηκαν το 2015 στην Ελλάδα.

«Έχουμε ως προτεραιότητα την ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας χωρίς όμως την υστερία που χαρακτηρίζει το λόγο της ΝΔ» υπογράμμισε ο ίδιος και σημείωσε ότι «για τις άδειες στον Δ.Κουφοντίνα αποφασίζει η δικαιοσύνη».

Δείτε την συνέντευξη:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here