“Έλιωσε” το Ηράκλειο με το πιτσιρίκι που φίλησε ο Τσίπρας και… γαργαλιόταν. video

Την τελευταία του προεκλογική ομιλία στην επαρχία πριν τις επερχόμενες εκλογές έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Την Παρασκευή, 24.05.2019, ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει την τελευταία του προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα, ωστόσο απόψε, Πέμπτη 23.05.2019, το πρόγραμμα είχε… Ηράκλειο.

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε στην Κρήτη, σε μια ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας (σ.σ. δείτε αναλυτικά εδώ όσα έγιναν) στην οποία εμφανίστηκε φορώντας το παραδοσιακό κρητικό σαρίκι, με την συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη. ΤσίπραςΤσίπρας

Το παρών έδωσαν και οι… Κρητικοί υπουργοί οι οποίοι αποθεώθηκαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε τα ονόματά τους (σ.σ. Σταθάκης, Ξανθός, Πολάκης), ωστόσο την παράσταση έκλεψε μια… πιτσιρίκα!

Όπως συνηθίζει ο πρωθυπουργός, στο τέλος της ομιλίας του υποδέχτηκε στην σκηνή δύο παιδάκια, τα οποία του έδωσαν από μία ανθοδέσμη.

Ο πρωθυπουργός τα πήρε από το χέρι και μαζί χαιρετούσαν τον κόσμο, ενώ στο τέλος ο Αλέξης Τσίπρας αγκάλιασε το κοριτσάκι και του έδωσε ένα… φιλάκι στο λαιμό, με την μικρή να γαργαλιέται και να γίνεται για λίγο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο (σ.σ. μετά το 56.50)

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here