Καταγγελία ΣΟΚ: O Sin Boy λέει σε παιδάκια της Κρήτης να φυτεύουν χασίς και να ληστεύουν (pics)


Η απόλυτη ξεφτίλα και κατάντια. Απίστευτη καταγγελία πατέρα δυο μικρών κοριτσιών από την Κρήτη που έδωσαν το παρόν σε συναυλία στο Ρέθυμνο.

Ο Sin Boy εμφανίστηκε για 15 λεπτά ως guest star σε συναυλία. Σύμφωνα με την καταγγελία του Νεκτάριου Καλλιγιάννη ανέβηκε στην πίστα και ζητούσε «μαύρο», ενώ δεν παρέλειψε να πάει σε νεαρό που κάπνιζε τσιγάρο ενώ νόμιζε ότι ήταν χασίς και να κάνει ολόκληρο σκηνικό.

Όταν ο Sin Boy συνελήφθη για ναρκωτικά 

To τραγούδια του “Μama” έχει γίνει μόδα στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες! Ένα κομμάτι που ερμηνεύει ο ράπερ Sin Boy, ο οποίος πριν 3 χρόνια είχε δικαστικές διαμάχες καθώς είχε συνελήφθη για κατοχή κάνναβης!

O 22χρονος Έλληνας συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016, σε περιοχή του Δήμου Νέας Ιωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νέας Ιωνίας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νέας Ιωνίας, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 22χρονου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο πριν από τη σύλληψή του!

Επιπλέον, σε βάρος του 22χρόνου εκκρεμούσε μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών, για κατοχή παραισθησιογόνων ουσιών!

Ο γνωστός τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 9.000 ευρώ!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ