Ο κιθαρίστας των Korn, Μπράιαν Γουέλτς και τα προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά. Video


Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τους Korn επικεντρώνεται στο ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστα, του συγκροτήματος, Μπράιαν Γουέλτς και στην κόρη του, Τζένια που του έσωσε τη ζωή.

Μετά τον εθισμό του στα ναρκωτικά, ο Γουέλτς, γνωστός ως Head έκανε ένα βήμα πίσω από μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει καλός πατέρας στην κόρη του.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «LOUD CRAZY LOVE», διερευνά θέματα, όπως η κατάθλιψη, η πίστη και εξεύρεση ταυτότητας.

Όταν παρακολουθώ το ντοκιμαντέρ μένω έκπληκτος για το πού ήμασταν εγώ και η Τζένια σε σύγκριση με το πού βρισκόμαστε τώρα» τονίζει ο Γουέλτς.

«Η σχέση μας ήταν τεταμένη και διαλυμένη πριν από τη συνειδητή επιλογή να αλλάξω τις συνήθειες και τη ζωή μου. Σήμερα, η σχέση μας είναι ισχυρότερη από ποτέ. Αν όλος ο πόνος και η θλίψη που περάσαμε μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους, τότε αξίζει τον κόπο» τόνισε ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

Korn: Η επιστροφή του Γουέλτς

Ο Γουέλτς αποχώρησε από τη nu metal μπάντα το 2005 και αφιερώθηκε στην ανατροφή της κόρης του ακολουθώντας σόλο καριέρα. Το 2013 επέστρεψε στους Korn.

«Η ιστορία του Μπράιαν και της Τζένια αποδεικνύει ότι υπάρχει ελπίδα για όλους» ανέφερε ο σκηνοθέτης της ταινίας Τρέι Χιλ. «Δεν χρειάζεται να κρύβεται κανείς από τα επαίσχυντα πράγματα στη ζωή του και δεν χρειάζεται να τα αφήνει να τον ελέγχουν. Μπορεί να τα ξεπεράσει και να ζήσει πραγματικά ελεύθερα».

Η ταινία «LOUD KRAZY LOVE» αναφέρει λεπτομερώς το οδυνηρό ταξίδι του πατέρα και της κόρης του που μεγαλώνουν μαζί με χαοτικό θάρρος και αντισυμβατική πίστη. Πολύ περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ για τη ροκ, είναι μία ιστορία για την εφηβική κατάθλιψη, την αναζήτηση ταυτότητας και την ελπίδα ενός πατέρα που είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι για αυτόν που αγαπά, αναφέρεται στην περίληψη του ντοκιμαντέρ.

Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται επίσης άγνωστα στιγμιότυπα από εμφανίσεις των Korn και συνεντεύξεις με τον Γουέλτς. Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή και DVD στις 18 Ιουνίου.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ