Πήρε θέση η Στεφανίδη για την καταγγελία Καραλή. «Δεν είναι η πρώτη φορά»

Η Κατερίνα Στεφανίδη σχολίασε την είδηση για την καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή κατά του Δημήτρη Κυττέα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά του προπονητή Δημήτρη Κυττέα σε βάρος του, με την Κατερίνα Στεφανίδη να παίρνει θέση.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο και παγκόσμια πρωταθλήτρια τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, με σχόλιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη Η καταγγελία του Καραλή

Σε έγγραφη καταγγελία του με αποδέκτη τον ΣΕΓΑΣ, ο Εμμανουήλ Καραλής κατηγορεί τον προπονητή του επί κοντώ, Δημήτρη Κυτέα, για ρατσιστική συμπεριφορά.

Ο Δημήτρης Κυτέας τελεί χρέη ομοσπονδιακού προπονητή, ενώ υπήρξε υπήρξε πρωταθλητής του επί κοντώ με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976.

Ο Καραλής κατήγγειλε τον προπονητή για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν το 2017, όταν η μητέρα του νεαρού πρωταθλητή είχε υποβάλει και πάλι υπόμνημα στον ΣΕΓΑΣ καταγγέλλοντας τον 65χρονο προπονητή για ρατσιστική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Καράλης, ο Δημήτρης Κυτέας του επιτέθηκε φραστικά με χαρακτηρισμούς που είχαν ως αποδέκτη τόσο τον ίδιο όσο και τους γονείς του.

Η πλευρά του Έλληνα πρωταθλητή υποστηρίζει, μάλιστα, ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλά για εκείνον με υποτιμητικά σχόλια και σε άλλους αθλητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here