Εκλογές 2019: Ο Καμμένος σε ρόλο μπάρμαν με πουκάμισο… Βαρουφάκη


Μέρα χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Πάνος Καμμένος, ο «Θανάσης» και το πουκάμισο που τράβηξε τα βλέμματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας τα είπε με τους πολιτικούς συντάκτες σε ουζερί στο Κερατσίνι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήπιε καφέ με δημοσιογράφους στο Παγκράτι, η Φώφη Γεννηματά έκανε βόλτα στην Καισαριανή, ο Σταύρος Θεδωράκης βρέθηκε στην Κυψέλη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Περιστέρι. Συνάντηση με δημοσιογράφους είχε και ο Πάνος Καμμένος.Καμμένος τώρα και μπάρμαν

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισκέφτηκε το ολοκαίνουργιο μπαρ που άνοιξαν οι δύο γιοι του στη Βουλιαγμένη, συνομίλησε με δημοσιογράφους και πειραματίστηκε με κοκτέιλ πίσω από τη μπάρα.

Τα βλέμματα (πέρα από τις ικανότητές του ως μπάρμαν) τράβηξε και το επικό πουκάμισο του προέδρου των ΑΝΕΛ που θύμισαν κάτι από… Γιάνη Βαρουφάκη.

Μαζί με τον Πάνο Καμμένο ήταν και ο «Θανάσης», ο σκύλος που πρωταγωνίστησε στα τηλεοπτικά σποτ των ΑΝΕΛ για τις ευρωεκλογές.Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ