Γιώργος Ορφανός: «Είναι φανερό ότι η πορεία που θέλουμε να χαράξουμε είναι αντάξια της Θεσσαλονίκης και αντάξια των πολιτών της»

Συνοδευόμενος από την οικογένειά του και από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» Γιώργος Ορφανός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 19ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Ορφανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, είναι μέρα γιορτής της δημοκρατίας. Ψηφίζουμε για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ψηφίζουμε για την τοπική αυτοδιοίκηση, την περιφέρεια, τους δήμους, τις κοινότητες. Στην κάθε κάλπη επιλέγουμε αυτό το οποίο επιδιώκει να μεταφέρει στρατηγικά την Ευρώπη του αύριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την πόλη μας μακριά από κόμματα και χρώματα, δίνοντας τη διέξοδο την οποία διεκδικούμε. Έχω πολύ θετικά συναισθήματα από αυτή την προεκλογική περίοδο. Έγινε ένας διάλογος αντάξιος της Θεσσαλονίκης. Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιούς μου για αυτή την κοινή πορεία που είχαμε στη συζήτηση για τα προβλήματα της πόλης, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον.

Από την άλλη πλευρά, για μένα ήταν η πιο συναρπαστική προεκλογική περίοδος που έχω κάνει. Ευχαριστώ πολύ τους συμπολίτες μου για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκαν. Είναι φανερό ότι η πορεία που θέλουμε να χαράξουμε είναι αντάξια της Θεσσαλονίκης και αντάξια των πολιτών της. Όσον αφορά εμένα, αυτό που είπα σε όλη την προεκλογική περίοδο, θα το κάνω. Και από την άλλη πλευρά, πιστεύουμε ότι η Θεσσαλονίκη το δικαιούται, οι πολίτες της το αξίζουν και διεκδικούμε η Θεσσαλονίκη να γίνει πρωταγωνίστρια, πρωτεύουσα μιας ευρύτερης περιοχής που θα καλύπτει τα βόρεια και ανατολικά μας. Σας ευχαριστώ».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ