“Πυροβόλησε” ο Άδωνις μετά τα exit polls. “Ένας νουνεχής πρωθυπουργός θα πήγαινε σήμερα κιόλας σε εκλογές”

Η δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων των εκλογών από τα exit polls έχει προκαλέσει ήδη τις πρώτες αντιδράσεις, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, να ζητά πρόωρες εκλογές.

Στην τηλεόραση του Ant1 εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, που προκύπτουν από τα exit polls.

Ο Άδωνις για τα exit polls

Τόσο στο κοινό exit poll των τηλεοπτικών σταθμών, όσο και σε αυτό που παρουσίασε μόνη της η ΕΡΤ, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να έχει σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, ο κ. Γεωργιάδης μιλά ήδη για πρόωρες εκλογές. «Ο Τσίπρας το 2014 έλεγε ότι με μια ψήφο διαφορά η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Την επομένη των προηγούμενων ευρωεκλογών έλεγε ότι θα είναι άκυροι οι νόμοι που θα ψηφιστούν… Ένας νουνεχής πρωθυπουργός θα πήγαινε σήμερα κιόλας σε εκλογές…» είπε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

«Ο Ελληνικός λαός είπε σήμερα στον Τσίπρα ότι δεν του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Κυριάκος ζήτησε ένα καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα… και φαίνεται ότι ο ελληνικός λαός απάντησε θετικά» συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «δεν έχει κανένας Έλληνας πολίτης τίποτα να φοβηθεί από την πολιτική αλλαγή που έρχεται».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here