Σοκ στα Χανιά: 65χρονος πέφτει νεκρός κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί (26/5) στο κέντρο των Χανίων, όταν ένας 65χρονος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο, την ώρα που του διενεργούταν αστυνομικός έλεγχος.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής ο 65χρονος κινούταν με το όχημά του, όταν άνδρες της Αστυνομίας του διενήργησαν τυπικό έλεγχο. Ο άτυχος άνδρας αρχικά ένιωσε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σωριάστηκε στο οδόστρωμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων βρίσκονταν στο σημείο.

Σε βίντεο του zarpanews.gr, που δόθηκε στη δημοσιότητα ο 65χρονος φαίνεται να πέφτει στον δρόμο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Από τα απομονωμένα καρέ του βίντεο, φαίνεται λίγο αργότερα να σπεύδουν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβαν τον 65χρονο και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή με τη βοήθεια απινιδωτή.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες στο video που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ