Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν μετανιώνω για τις αποτυχίες»

Εκτός από την υποκριτική ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή σεναρίου, τη σκηνοθεσία και έχει αποσπάσει και τιμητικές διακρίσεις.

Αισθάνεται δικαιωμένος με τις επιλογές του;

«Το αν νιώθω δικαιωμένος ή όχι εξαρτάται από το αν υπήρχε λόγος που έκανα ό,τι έκανα. Όποτε υπήρχε λόγος, καλώς το έκανα. Όποτε αυτοεξαπατήθηκα ή εξαπατήθηκα νομίζοντας ότι υπήρχε κάποιος λόγος, αλλά δεν υπήρχε τελικά, αυτό ήταν μια αποτυχία. Έτσι είναι η ζωή όμως»

Μετανιώνετε για τις αποτυχίες;
«Όχι, όταν θέλεις να κάνεις κάτι πάρα πολύ και μετά διαπιστώνεις ότι δεν ήταν μια επιλογή που θα οδηγούσε σε επιτυχία, είναι κάτι διδακτικό. Δεν μετανιώνω. Ούτε τις επιτυχίες τις προβλέπω. Λέω ότι θέλω να κάνω κάτι και τελικά αυτό μπορεί να γίνει μεγάλη επιτυχία. Έτσι έγινε με τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», ήταν κάτι που θέλαμε να το κάνουμε γιατί μας διασκέδαζε. Όταν άρχισε να προβάλλεται η σειρά, δεν ήμασταν πρώτοι σε τηλεθέαση. Μετά γίναμε. Τη 2η και την 3η σεζόν ανταγωνιζόταν στα ίσα τα πιο πετυχημένα πράγματα. Μάλιστα, είχαν βάλει ένα επεισόδιο κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο, που ήταν κυρίαρχος, και ήμασταν μπροστά»

Δεν έχετε κάποια διαίσθηση αν κάτι θα σημειώσει επιτυχία;
«Όχι, δεν το έχω νιώσει ποτέ. Κάποιες φορές μου φαίνεται ότι κάτι μπορεί να είναι πετυχημένο, αλλά οφείλεται στο ότι ακολουθώ μια λογική σκέψη και όχι στο ότι ένιωσα κάτι», λέει ο ηθοποιός στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ