MasterChef τελικός: Η δήλωση που θα συζητηθεί-Δε φαντάζεστε τι είπε για τη Σπυριδούλα (photos-video)


Ο παίκτης, που ξεχώρισε από τη συμμετοχή του στο MasterChef, φιλοξενήθηκε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του star channel και μίλησε για όλα.

Ο παίκτης του reality μαγειρικής αρχικά μίλησε για τη βοήθεια που παρείχε στη Σπυριδούλα στον τελικό, καθώς η βοήθεια που της προσέφερε σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Οι δυο τους κατά τη διάρκεια του μαγειρικού show είχαν έρθει αρκετές φορές σε ένταση, όμως σήμερα έκανε μια ανατρεπτική αποκάλυψη.

Τι ακριβώς είπε όμως για την Σπυριδούλα και «κοκκάλωσαν» όσοι τον άκουσαν; Γιατί «άδειασε» δημόσια την παίκτρια που έφτασε μέχρι τον τελικό; Δείτε στην gallery τις απίστευτες ατάκες του

Ακόμη ανέφερε στη συνέντευξή του «Στη Φωλιά των Κου Κου» την άποψη του για εκείνη και απευθύνθηκε σε όσους την κακολογούν:

«Άσχετα με το τι έχει γίνει έξω με τον κόσμο και τη Σπυριδούλα, εγώ τη συμπαθώ. Έχει κάνει λάθη που τα έχει αναγνωρίσει. Εγώ το βλέπω από την ανθρώπινη πλευρά, ότι είχε επηρεαστεί από τον εγκλεισμό. Είναι ένας εξωστρεφής άνθρωπος που θέλει να το δείχνει και το ότι δεν βρισκόταν με δικούς της ανθρώπους (την επηρέαζε)… Αυτοί που την κρίνουν, επειδή έχω δει και πολύ κακά σχόλια προς το πρόσωπό της, νομίζω αν τη γνωρίσουν από κοντά θα αλλάξουν άποψη».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ