Έκαναν έλεγχο σε αμάξι και άνοιξαν το ντουλαπάκι – Πάγωσαν μ’ αυτό που αντίκρισαν!


Σοκαριστικές είναι οι εικόνες.

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι Αρχές κατά την διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σε αυτοκίνητα, μια και δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι βρήκαν μόλις άνοιξαν το ντουλαπάκι ενός αμαξιού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Daily Mail», το Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διερχόμενα αυτοκίνητα στα συνοριακά όρια της πόλης Μπένι Ενζάρ του Μαρόκο με την Μελίγια, η οποία θεωρείται ισπανικό έδαφος και συγκεντρώνει πολλούς μετανάστες που θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των τελευταίων ελέγχων, οι Αρχές προχώρησαν σε σοκαριστικές αποκαλύψεις, μια και βρήκαν έναν νεαρό Αφρικανό άνδρα να έχει κρυφτεί πίσω από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, ενώ ένας άλλος ήταν κρυμμένος μέσα στην μηχανή. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, μια και παρουσίασαν συμπτώματα αφυδάτωσης και δυσκολία στην αναπνοή.

Ακόμα, οι Αρχές βρήκαν κρυμμένα δύο ακόμα άτομα, ένα εκ των οποίων ήταν ένα 15χρονο κορίτσι. Από τις έρευνες συνελήφθησαν τρεις άνδρες για διακίνηση μεταναστών.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ