Σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Couple toasting champagne glasses at restaurant table

Το σεξ στο πρώτο ραντεβού, ίσως για τα ελληνικά δεδομένα να θεωρείται ταμπού

Ήρθε η ώρα όμως να το απενοχοποιήσουμε και να δούμε ποια είναι τα υπέρ αλλά τα κατά αυτού του είδους συνεύρεσης.

Ποια είναι τα υπέρ;

1. Αν είσαι σε μια φάση που δεν θες δεσμεύσεις και σε νοιάζει το σεξ της μιας βραδιάς, τότε φρόντισε να περάσεις καλά, χωρίς ενδοιασμούς.

2. Η ζωή είναι μικρή για να σκέφτεσαι τι θα πει ο άλλος. Αν συναντήσεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο και θέλεις να περάσεις καλά, μην χάσεις την ευκαιρία. Καμιά φορά, έχουμε ανάγκη από ξεγνοιασιά χωρίς πολλές εξηγήσεις.

3. Συνήθως στα πρώτα ραντεβού, υπάρχει ένας ενθουσιασμός και ένα πάθος που αν «ξεδιπλωθεί» στο κρεβάτι, λογικά θα σε ανταμείψει αντίστοιχα.

4. Δείχνεις στον άλλον ότι τον θες και ίσως αυτός παθιάζεται περισσότερο με την ιδέα αυτή.

5. Βλέπεις εξαρχής αν υπάρχει χημεία στο σεξουαλικό κομμάτι, που ομολογουμένως είναι ένα βασικό ζήτημα για να κρατήσει μια σχέση.

Ποια είναι τα κατά;

1. Δεν ξέρεις αν ο άλλος που έχεις απέναντι σου σε θέλει πραγματικά ή απλά για ένα βράδυ και δεν γνωρίζεις πως μπορείς να εξελιχθεί αυτή η επαφή αυτή.

2. Αν ο άλλος έχει πιο «συντηρητικό» μυαλό, μπορεί να σε θεωρήσει και «εύκολη».

3. Μην παραξενευτείς αν τις επόμενες μέρες δεν σε πάρει τηλέφωνο και κυρίως μην το πάρεις προσωπικά. Το ότι δεν ξαναεπικοινώνησε μαζί σου δεν σημαίνει ότι δεν του άρεσες αλλά ίσως σε θεώρησε ένα ευχάριστο διάλειμμα.

4. Αν θες να περάσεις καλά, απόφυγε ερωτήσεις που θυμίζουν «σχέση» γιατί κάτι τέτοιο ίσως τον τρομάξει.

5. Με το σεξ στο πρώτο ραντεβού, πάντα υπάρχει ένα ρίσκο ότι δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντι σου γι αυτό οφείλεις να δώσεις προσοχή και στο χώρο που θα επιλέξετε να γίνει η συνεύρεση αλλά και με τα μέτρα πρόληψης που θα λάβετε.

Δες και άλλες αποκαλυπτικές έρευνες στο www.ladysecret.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ