Eurovision 2019: Άσχημα νέα για την Τάμτα! Το… πικρό φαρμάκι που την κέρασαν οι Eurofans! (pics)


Eurovision 2019: Μπορεί η Τάμτα να έδωσε επί σκηνής στην Γιουροβίζιον τον καλύτερό της εαυτό, όμως οι eurofans δεν έδειξαν να το εκτίμησαν όσο έπρεπε! 

Η Τάμτα με το τραγούδι Replay κατάφερε να κατακτήσει την 15η θέση, έναντι της 21ης που πήρε η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι Better Love όμως η εκπρόσωπος της Κύπρου έχει ένα επιπλέον αρνητικό ρεκόρ σε σχέση με τη δική μας αποστολή.

Οι eurofans, σε μία ψηφοφορία που έχουν καθιερώσει από το 1997 και ανακηρύσσει την πιο κακοντυμένη παρουσία της μεγάλης βραδιάς του διαγωνισμού, έβαλαν στο… μάτι την Τάμτα για την ultra sexy εμφάνισή της on stage. Η κατασκευή από βινίλιο και πλαστικό, το κορμάκι της σε nude χρώμα δεν εντυπωσίασε τους φανατικούς του θεσμού αλλά αντιθέτως ανέδειξαν την Τάμτα σε μια από τις πιο κακοντυμένες παρουσίες της βραδιάς.

Μάλιστα στο… παρά τσακ γλίτωσε η Τάμτα από το να πάρει το βραβείο Barbara Dex που δίνεται κάθε χρόνο στον πιο κακοντυμένο εκπρόσωπο χώρας που συμμετέχει στη Eurovision. Τα συγκεκριμένα βραβεία πήραν το όνομά τους από την Barbara Dex, την τραγουδίστρια από το Βέλγιο που το 1993 είχε εκπροσωπήσει τη χώρα με το τραγούδι “Iemand Als jij”.

Τη θεώρησαν τόσο κακοντυμένη εκείνη τη χρονιά που οι eurofans καθιέρωσαν τα συγκεκριμένα βραβεία. Από Έλληνες, ο μόνος που έχει λάβει αυτό το βραβείο είναι μόνο ο Μιχάλης Ρακιντζής με την εμφάνισή του το 2002 στη σκηνή της Eurovision με το τραγούδι “S.a.g.a.p.o”.

Όσο για το φετινό πρώτο βραβείο Barbara Dex, το κατέκτησε μία χώρα που πραγματικά εξέπληξε αρνητικά με τη συμμετοχή της στη σκηνή της Γιουροβίζιον.

Και για να σας λυθεί η απορία, δείτε παρακάτω σε φωτογραφίες τον μεγάλο… νικητή του συγκεκριμένου βραβείου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ