ΑΕΚ: Πολύ κοντά σε Χόλμεν. Τσεκάρει εξτρέμ από Γαλλία


Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Μανόλο Χιμένεθ, ο Μιγκέλ Καρντόσο βρίσκεται… προ των πυλών και η Ένωση προσπαθεί να κινηθεί μετεγγραφικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, στο μετεγγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκονται οι Σεμπάστιαν Χόλμεν και Αλί Αλιπούρ.

Η «Ώρα» αναφέρει ότι οι επαφές της ΑΕΚ με τον Σουηδό στόπερ βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Ο 27χρονος Φόλμεν αγωνίζεται από το 2016 στη Ντιναμό Μόσχας, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να επηρεάσει την υπόθεση Βράνιες, στην περίπτωση που η δική του ολοκληρωθεί.

ΑΕΚ – Χιμένεθ: Επισημοποιήθηκε το… τέλος! «Amigos para siempre, Manolo»

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει πρόταση στην Περσέπολις για τον Αλί Αλιπούρ. Ο 23χρονος διεθνής επιθετικός βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Έχει 13 γκολ σε 28 αναμετρήσεις πρωταθλήματος φέτος, αλλά και 2 σε 6 στο ασιατικό Champions League. Πέρυσι είχε 19 γκολ σε 28 εμφανίσεις και άλλα 5 στο ασιατικό Champions League.

Σύμφωνα πάντως με τη “Live Sport”, η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση δύο εξτρέμ, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να έχει εντοπίσει τους.. στόχους του στη Γαλλία. Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ ο Μιγκέλ Καρντόσο εμφανίζεται ενήμερος και έχει εγκρίνει την προσπάθεια απόκτησης ενός εκ των δύο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ