ΠΑΟΚ: Στη λίστα της Άντερλεχτ ο Κουλούρης.


Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν της Άντερλεχτ, Φρανκ Άρνεσεν, παραδέχθηκε ότι ο σύλλογος του Βελγίου κοιτάζει την περίπτωση του Ευθύμη Κουλούρη του ΠΑΟΚ.

Ο Φρανκ Άρνεσεν τόνισε ότι το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της Άντερλεχτ, αλλά επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να γίνει άμεσα πρόταση προς τον ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά, ο Άρνεσεν δήλωσε στην εφημερίδα “Live Sport”: “Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην παρούσα φάση δεν έχουμε πρόθεση να καταθέσουμε πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ευθύμη Κουλούρη, εκφράζοντας το ενδιαφέρον μας. Είναι ικανός στράικερ, έχω προσωπική εικόνα για τις δυνατότητές του, βρίσκεται μέσα στη μεταγραφική λίστα μας, αλλά, επαναλαμβάνω, πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πρόθεση από την Άντερλεχτ για να εμπλακούμε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για μετεγγραφή του παίκτη”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Το όνομα του Κουλούρη συμπεριλαμβάνεται στη μεταγραφική λίστα μας, στην οποία όμως υπάρχουν άλλα 10 ονόματα στράικερ. Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άμεσο ενδιαφέρον. Οι μετεγγραφές δεν είναι μια στατική διαδικασία. Θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα για όλους τους στράικερ που μας ενδιαφέρουν και αναλόγως θα αποφασίσουμε αν θα επιδείξουμε έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Κουλούρη”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ