Σοκάρει η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα: «Δεν μπορώ ν’ αναπνεύσω» (photos)


Η Σοφία Καρβέλα έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και παράλληλα φροντίζει να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της.

Ο Νίκος και ο Νέστωρας είναι τα πάντα για εκείνη και μας το δείχνει συνέχεια μέσα από το Instagram όπου δημοσιεύει φωτογραφίες.

Ο μικρότερος γιος της είναι εκείνος που βρίσκεται συνέχεια μαζί της, αφού ακόμα δεν πηγαίνει στο σχολείο.

Μαμά και γιος έχουν βρει πολλές όμορφες ασχολίες για να περνάει ευχάριστα ο χρόνος τους.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Σοφία Καρβέλα έκανε μια αποκάλυψη:

«Ζω μέσα στο απόλυτο χάος και θόρυβο. Και δεδομένου ότι είναι Δευτέρα και φοράω ένα απλό αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, είναι δίκαιο να σας πω ότι μερικές φορές -πολύ συχνά- δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Ρωτώ τον εαυτό μου (και όλους όσοι είναι γύρω μου και μπορούν να σώσουν τη μέρα μου) τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω. Προφανώς έπρεπε να γνωρίζω μέχρι τώρα… Θέλω τόσα πολλά, αλλά στη συνέχεια τα απορρίπτω όλα, αλλά πραγματικά μερικά θα ήθελα να τα κρατήσω. Και έπειτα φυσικά, όταν μαζεύω αρκετές σοφές απαντήσεις, κάνω ακριβώς το αντίθετο. Βρίσκω την ομορφιά σε άσχημες αλήθειες και γλυκά ψέματα. Και συνεχίζω να πηγαίνω όπου με βγάλουν οι αντοχές μου. Δεν είναι πάντα υπέροχα. Αλλά τουλάχιστον έχω τον Batman να φυλά τα νώτα μου» έγραψε η κόρη της Άννας Βίσση στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Σοφία Καρβέλα έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ως μητέρα είναι λογικό αρκετές φορές να μην της φτάνει ο χρόνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ