Βαλβέρδε: Αντίδραση από Μπαρτσελόνα. Μένει μέχρι νεωτέρας


Ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός “RAC1” ανέφερε ότι η Μπαρτσελόνα θα απολύσει -εντός της ημέρας- τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αναγκάζοντας τους “μπλαουγκράνα” να… πάρουν θέση.

Η “σεναριολογία” σχετικά με ενδεχόμενη αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγο της Μπαρτσελόνα “αναζωπυρώθηκε” μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ισπανίας από την Βαλένθια και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός “RAC1”, ο έμπειρος τεχνικός θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν για την Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα – «Radio Catalunya»: «Σήμερα απολύεται ο Βαλβέρδε»

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, αναγκάζοντας την πλευρά της Μπαρτσελόνα να προχωρήσει σε διάψευση. Έχοντας πληροφόρηση από… κύκλους του συλλόγου, η καταλανική “El Mundo Deportivo”, αναφέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει απόφαση για το μέλλον του Βαλβέρδε σήμερα ή αύριο και πως συνεχίζεται η αξιολόγηση της κατάστασης.

Βέβαια, αυτό που διαπιστώνεται είναι πως -παρά την “ψήφο εμπιστοσύνης” που πήρε ο Βαλβέρδε από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα- γίνεται πλέον γνωστό πως υπάρχουν συζητήσεις γα το μέλλον του στην ομάδα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ