Superleague: Ορίστηκε η “σέντρα”. Η βαθμολογία των πλέι-οφ και ο μονός τελικός Κυπέλλου


Οι αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ. της Superleague 1 για το νέο πρωτάθλημα και την ημερομηνία της “σέντρας”. Η πρόταση της Λίγκας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι 14 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρώτο πρωτάθλημα της Superleague 1 αποφάσισαν την επιστροφή των πλέι οφ, αλλά και τη διεξαγωγή πλέι άουτ. Από το μίνι… τουρνουά που θα συμμετάσχουν οι 6 πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα προκύψει και η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας, αλλά και τα ευρωπαϊκά “εισιτήρια”.

Superleague: Με πλέι οφ ο πρωταθλητής! Ομόφωνη απόφαση

Με το νέο μοντέλο διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν θα διαφοροποιείται η βαθμολογία που είχαν πάρει οι ομάδες στην κανονική περίοδο. Η βαθμολογική συγκομιδή που είχαν οι ομάδες σε 26 αγωνιστικές, δεν θα διαφοροποιηθεί, μετά από απόφαση του συνεταιρισμού.

Όσον αφορά τη “σέντρα” του νέου πρωταθλήματος, αυτή αναμένεται να γίνει στις 24 Αυγούστου!

Σε ότι αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, η Λίγκα επιμένει να είναι μονός και σε ουδέτερη έδρα (να μην αγωνίζονται εκεί οι δύο φιναλίστ). Η εισήγηση αυτή θα πάει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΟ προτείνει διπλό τελικό.Η σχετική ανακοίνωση

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επικυρώθηκαν ομόφωνα οι βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ17 και Κ15 και μερικώς η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Κ19 (λόγω εκκρεμούς ένστασης).

2/ Έγινε ομόφωνα η εγγραφή της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ ως Μέλους του Συνεταιρισμού.

3/ Αποφασίστηκε ομόφωνα το νέο μοντέλο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League 2019-20 με τη διεξαγωγή Play Off (θέσεις 1-6) και Play Out (θέσεις 7-14).

4/ Το Πρωτάθλημα της Super League αγωνιστικής περιόδου 2019-20 θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου 2019.

5/ Αποφασίστηκε ομόφωνα εισήγηση προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αναφορικά με τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας.

6/ Αποφασίστηκε ομόφωνα η δημιουργία διαδραστικού ηλεκτρονικού παιχνιδιού Fantasy League από την έναρξη τη σεζόν 2019-20.”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ