Οι αλλαγές στη διακόσμηση που επιβάλλεται να κάνεις μετά από έναν χωρισμό


Δεν είμαι εγώ η κατάλληλη να σου πω μη θλίβεσαι που έφυγε από τη ζωή σου. Να τον πενθήσεις τον χωρισμό σου και να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να συνέλθεις. Ήσασταν και και τέσσερα χρόνια κι όλα τον θυμίζουν απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά του καθημερινά. Τα μάζεψε τα πράγματά του από το σπίτι αλλά ακόμα οι αναμνήσεις σου είναι νωπές. Όχι, δε θα χρειαστεί να καταφύγεις στη λύση που για χρόνια ολάκερα τραγουδούσε ο Δημήτρης Μητροπάνος. Δε θα βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε. Να κάνεις τις αλλαγές σου, να τον ξεχάσεις αλλά να παραμείνει το σπίτι σου λειτουργικό.

Η διακόσμηση του σπιτιού χρειάζεται κάποιες μικρές αλλαγές ώστε να επανέλθει και να σε βοηθήσει να επανέλθεις κι εσύ. Οι ειδικοί έχουν να προτείνουν κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους ακούσεις και να ξεκινήσεις.

Ας ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά. Τα μικροπράγματα που τον θυμίζουν πρέπει να πάρουν το δρόμο της εξόδου. Κι εξηγούμαι. Αν πάνω στο τραπέζι του σαλονιού είχες μία κορνίζα με μία κοινή σας φωτογραφία τότε καλό θα ήταν η φωτογραφία να αντικατασταθεί. Βάλε μία από τις περσινές διακοπές με τις φίλες σου από την Αστυπάλαια.

Κάνε μία DIY κατασκευή

Καιρό έλεγες να ασχοληθείς με μία κατασκευή αλλά δεν έβρισκες χρόνο. Έφτασε η στιγμή. Θα περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και θα έχεις και καινούργιο τραπεζάκι για το σαλόνι.

Κάνε μία αλλαγή που δε θα του άρεσε καθόλου

Ήθελες για χρόνια (ναι, αυτά τα τέσσερα που ήσασταν μαζί σε έπιασε) να βάψεις το υπνοδωμάτιο σε παλ αποχρώσεις. Η άρνηση του πεισματική. Μέχρι πως θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει σου είπε. Ο συναισθηματικός εκβιασμός έπιασε και τελικά η κρεβατοκάμαρα παρέμεινε λευκή. Μέχρι σήμερα όλα αυτά. Ήρθε η ώρα για αλλαγές, για παλ αλλαγές.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ