Τσέλσι – Άρσεναλ: Παπασταθόπουλος για κούπα. Λονδρέζικη μάχη στον τελικό του Europa League


Η Τσέλσι και η Άρσεναλ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Europa League στον τελικό του Μπακού, με τον ελληνικό ενδιαφέρον να είναι έντονο, μιας κι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα προσπαθήσει να γίνει ο πρώτος Έλληνας που φτάνει στην κατάκτηση μιας μεγάλης διασυλλογικής ευρωπαϊκής κούπας.

Τσέλσι κι Άρσεναλ «συγκρούονται» απόψε (22:00, Cosmote Sport 2, Ertsports) στον τελικό του Europa League στο Μπακού. Πρόκειται για μία λονδρέζικη μάχη με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ κι αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τρόπαιο και να γίνει ο πρώτος Έλληνας που φτάνει στην κατάκτηση μιας μεγάλης διασυλλογικής ευρωπαϊκής κούπας, κάτι που δεν είχαν καταφέρει να κάνουν  οι Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού το ’71, ο Άκης Ζήκος με την Μονακό στο Champions League, ο Αλέξανδρος Τζιόλης με την Βέρντερ και ο Κώστας Μήτρογλου με την Μαρσέιγ.

Φαβορί δεν υπάρχει, με την Τσέλσι, πάντως, να έχει αρκετά εσωτερικά προβλήματα. Χαρακτηριστική είναι η κίνηση του Ιταλού τεχνικού Μαουρίτσιο Σάρι να αποχωρήσει από την προπόνηση, όταν είδε τους Νταβίντ Λουίζ και Γκονσάλο Ιγκουαϊν να αρπάζονται.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ θα παλέψει σκληρά για τον τίτλο που θα της δώσει και το εισιτήριο για το Champions League της νέας περιόδου.Αφιλόξενο το Μπακού

Λίγοι θα είναι οι οπαδοί της Τσέλσι και της Άρσεναλ που θα βρεθούν στο Μπακού. Οι δύο ομάδες έχουν πάρει από 6.000 εισιτήρια με την Άρσεναλ να επιστρέφει τα μισά, λόγω του κόστους του ταξιδιού αλλά και των μεγάλων ποσών που απαιτούνται για τη διαμονή στην πόλη και τη μετακίνηση του κόσμου των δύο ομάδων.

Να σημειωθεί ότι ο Μχιταριάν της Άρσεναλ έμεινε στην Αγγλία κρίνοντας ότι κινδυνεύει στο Μπακού λόγω της καταγωγής του.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ