Game of Thrones: Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο Κιτ Χάρινγκτον.


Ο Kit Harington ο Τζον Σνόου του Game of Thrones εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ στις ΗΠΑ γιατί όπως φαίνεται η επιτυχία και η δόξα έπεσαν βαριές για το νεαρό πρωταγωνιστή.

Την ώρα που προβαλλόταν η τελευταία σεζόν του Game of Thrones, ο 32χρονος Βρετανός ηθοποιός, εισαγόταν στο κέντρο αποτοξίνωσης στο Κονέκτικατ σύμφωνα με την New York Post.

Ο Χάρινγκτον, που πρωταγωνίστησε στον ρόλο του Τζον Σνόου επί 8 χρόνια σύμφωνα με τον μάνατζέρ του αποφάσισε να αξιοποιήσει το κενό στο πρόγραμμά του και να περάσει λίγο χρόνο για τον εαυτό του σε ένα κέντρο ευεξίας… Το συγκεκριμένο κέντρο που κοστίζει 120.000 δολάρια το μήνα μαθαίνει σε όσους το προτιμούν πως να αντιμετωπίζουν το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα. Game of Thrones: The Last Watch! Δίωρο ντοκιμαντέρ

Σύμφωνα πάντως με ανθρώπους στο στενό περιβάλλον του Κιτ Χάρινγκτον, ο ηθοποιός είχε και προβλήματα με το αλκοόλ. Στο πλευρό του είναι και η σύζυγός του και επίσης πρώην πρωταγωνίστρια του GoT, Rose Leslie.

Το τέλος της σειράς λέγεται ότι κόστισε πολύ στον Κιτ Χάρινγκτον. Από άσημος ηθοποιός έγινε πασίγνωστος και αναγνωρίσιμος σε όλο τον κόσμο. Μόνο στις ΗΠΑ το φινάλε της σειράς το είδαν περίπου 20 εκατομμύρια τηλεθεατές. Και ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι στην ανάγνωση του τελευταίου κύκλου είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ