Ολυμπιακός: Αϊντχόφεν ή Βιτόρια Πλζέν στο… δρόμο των “ερυθρόλευκων”


Η Τσέλσι κατέκτησε το Europa League γεγονός που επηρεάζει την πορεία του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League.

Η νίκη της Τσέλσι στον τελικό του Europa League έκανε και τυπικά γνωστούς τους δύο υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό σε κλήρωση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου και τα ματς θα γίνουν 23-24 και 30-31 Ιουλίου. Οι “ερυθρόλευκοι” θα είναι στους “ισχυρούς” στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών, όχι μόνο στον δεύτερο προκριματικό γύρο αλλά και στον επόμενο!

Η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions Legaue θα φέρει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με μια εκ των Αϊντχόφεν και Βιτόρια Πλζέν.

Αν ο Ολυμπιακός περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, τότε θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Μέτα την κατάκτηση του Europa League από την Τσέλσι, ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Champions League για τον Ολυμπιακό διαμορφώνεται ως εξής:

Ισχυροί: Βασιλεία (Ελβετία), Ολυμπιακός

Ανίσχυροι: Αϊντχόφεν (Ολλανδία) Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού, σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα είναι οι Κράσνονταρ (Ρωσία), Μπριζ (Βέλγιο), ΛΑΣΚ Λιντς (Αυστρία) και Μπασάκσεχιρ (Τουρκία).

Όσον αφορά τα πλέι οφ του Champions League, εκεί θα βρεθούν οι τέσσερις νικητές του τρίτου προκριματικού γύρου. Εκεί μπορεί να βρεθούν ονόματα όπως η Πόρτο και η Ντιναμό Κιέβου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ