Δημήτρης Λιγνάδης: «Για έναν έρωτα δεν θα τα παρατούσα» (photos)


Ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε για τον ρόλο του Οιδίποδα, τον οποίο και θα ενσαρκώσει, ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί δεν θα τα παρατούσε όλα για έναν έρωτα.

O δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο του ρόλο και αποκάλυψε ότι δεν του αρέσει ο εαυτός του.

Τον ρόλο του Οιδίποδα τον ερωτεύτηκες;

«Σφόδρα (σ.σ.: γελάει)! Έχω έναν σφοδρό έρωτα, γι” αυτό και είμαι ευτυχής που αναμετριέμαι επιτέλους με αυτόν. Δεν τον χορταίνω, Βασίλη!».

Στις φωτογραφίες του promotion είσαι ημίγυμνος. Έτσι θα βγεις και στη σκηνή;


«Όχι, είχε να κάνει μόνο με τη φωτογράφιση. Ήμουν κουρασμένος, πέταξα την μπλούζα μου και είπα «τραβήξτε κοντινά να τε­λειώνουμε». Άσε που δεν μου αρέσει καθόλου ο εαυτός μου».

Εγώ σε βρίσκω πιο γοητευτικό από ποτέ.


«Να το γράψεις αυτό (σ.σ.: γελάει)! Καθόλου δεν μου αρέσω. Έχω πολλά πα­ράπονα από εμένα. Όσο για την εικόνα, παίζει τον ρόλο της και η δουλειά που κάνω. Ίσως αν έκανα άλλη, να είχα αφεθεί περισσότερο. Τι να σου πω».

Πώς θα περιέγραφες τον Οιδίποδα σε κάποιον που δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτόν;

«Ως έναν άνθρωπο που το μεγαλύτερο του λάθος είναι ότι έλυσε με τη λο­γική του ένα μεταφυσικό αίνιγμα! Έναν άνθρωπο που πίστευε πως, πέρα από το μυαλό, δεν υπάρχει ούτε Θεός, ούτε φίλοι, ούτε γυναίκα.

Τα κλο­τσάει όλα μακριά του. Το έργο ξεκινά με ένα μυστήριο. Η πόλη της Θήβας πλήττεται από λοιμό και ο βασιλιάς Οιδίποδας ζητεί να εξακριβώσει τον λόγο. Ο χρησμός του Απόλλωνα παραγγέλνει ότι για να καθαρίσει η πόλη πρέπει πρώτα να τιμωρηθεί ο φόνος του Λάιου. Ο βασιλιάς αποφασίζει, λοιπόν, να εξιχνιάσει το αίνιγμα και ξετυλίγει ένα κουβάρι φρικτών αποκα­λύψεων, φτάνοντας στο κέντρο του λαβυρίνθου, όπου διώκτης και διωκό­μενος είναι ο ίδιος, Είναι ένα σπουδαίο έργο και ένας σπουδαίος ρόλος!».

Αν λοιπόν έμπαινε στη ζωή του ένας μεγάλος έρωτας και του ζητούσε να αφήσει τον Οιδίποδα και να φύγουν μαζί δεν θα το έκανε! Στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ εξηγεί τους λόγους και αποκαλύπτει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ