Ο σκληρός όρος που έθεσε ο Ανδρέας Γεωργίου για τη νέα του σειρά (photos)


Η καινούργια σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «8 λέξεις» αποτελεί πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό πρόγραμμα για τους fans του δημιουργού.

Ο Κούλης Νικολάου σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωσε ότι έχουν δώσει τα «χέρια» με τον Alpha για τη σειρά «Αστέρια στην άμμο», ωστόσο δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα για τις «8 λέξεις».

«Το συναίσθημα λειτουργεί πάντα και ίσως να είναι και το μότο μας! Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha Κύπρου και Ελλάδας για τα «Αστέρια στην άμμο». Υπάρχει και το σενάριο της Βάνας Δημητρίου οι «8 Λέξεις» που δεν ξέρουμε τι προορισμό θα έχει!», είπε ο Κούλης Νικολάου και στη συνέχεια μίλησε για το καστ. Ο ίδιος συνέχισε: «Στις «8 Λέξεις» θα μπουν νέα πρόσωπα που είναι ηθοποιοί με ήθος και ερμηνευτικό ταλέντο που θα συναρπάζουν. Στις «8 Λέξεις» θα παίζουν η Δανάη Παππά, ο Στέφανος Μιχαήλ, εγώ και ο Ανδρέας. Ελπίζουμε να μην μας έχει βαρεθεί ο κόσμος! Έχουμε δώσει επιλογή στους συναδέλφους να διαλέγουν το θέατρο ή το σίριαλ. Το σίριαλ απαιτεί 12ωρα γυρίσματα, δεν είναι λογικό να κάνεις και θέατρο. Εμείς λέμε στους συνεργάτες τις συνθήκες και εκείνοι επιλεγούν!», ανέφερε.

Σύμφωνα με τη Realnews η νέα αυτή σειρά έχει προδιαγραφές για μετάδοση στις 22.00 το βράδυ, κάτι που αποτελεί σημαντικό παράγοντα –όπως και ο σταθμός- για την οριστική απόφαση των δημιουργών.

Ποιος όμως φέρεται να είναι ο όρος που έθεσε ο Ανδρέας Γεωργίου για τη νέα αυτή σειρά; Στις παρακάτω φωτογραφίες αποκαλύπτονται οι λεπτομέρειες.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ