Roland Garros: Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη. Αποκλείστηκε από τη Σινιάκοβα


Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των “32” του Roland Garros. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Κατερίνα Σινιάκοβα με 2-1 σετ κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε μία τεράστια ευκαιρία να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Roland Garros. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε από την Κατερίνα Σινιάκοβα με 2-1 σετ ( 6-7(5), 7-6(8), 3-6) κι αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η 23χρονη πρωταθλήτρια, No 29 στον κόσμο, μπορούσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέχας, No 42 στον κόσμο, αλλά δεν τα κατάφερε, χάνοντας ένα δικό της παιχνίδι κι ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία της στο Roland Garros, αδυνατώντας να επαναλάβει  την περσινή επιτυχία πρόκρισης στον τρίτο γύρο του γαλλικού όπεν.

Από την πλευρά της, η Σινιάκοβα θα δώσει το παρών στον τρίτο γύρο για δεύτερη φορά στην καριέρα της (2018 η προηγούμενη) και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ναόμι Οσάκα (Νο 1) από την Ιαπωνία.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 5-1 στο πρώτο σετ. Ωστόσο, κατάφερε να χάσει το σετ, με τη Σινιάκοβα να ανεβάζει στροφές, να εκμεταλλεύεται τα λάθη της Ελληνίδας τενίστριας και να κάνει το 1-0 στο tiebreak 7-6 (5).

Στο δεύτερο σετ, η Σινιάκοβα ξεκίνησε πιο δυνατά (2-0), ωστόσο η Σάκκαρη ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να πάει στο tiebreak .

Το δεύτερο tiebreak είχε παρόμοια εξέλιξη με το πρώτο, αλλά η κατάληξη πάντως ήταν διαφορετική. Αν και η Σάκκαρη βρέθηκε πίσω με 5-2 πόντους, η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε τους επόμενους τέσσερις πόντους και πήρε τον έλεγχο (7-6 (8)), ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ.

Στο τρίτο σετ, η Σάκκαρη πάλεψε για τη νίκη, αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες να κάνει ένα κρίσιμο break. Αυτό το κατάφερε η Σινιάκοβα στο έβδομο game., κράτησε το σέρβις της στο 8ο και τελικά πήρε το σετ με 6-3 και το παιχνίδι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ