Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε η συνεργασία ΠΑΕ – ΚΑΕ.


Συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο πλάνο για τον Ερασιτέχνη, με τις δύο εταιρείες να συνεργάζονται για την ενίσχυση της “μάνας του λόχου”, μέσω των εισιτηρίων διαρκείας.

Μετά από την περσινή κόντρα που οδήγησε την ποδοσφαιρική ομάδα στο ΟΑΚΑ, ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχουν εξομαλύνει τις μεταξύ τους σχέσεις για το καλό και του Ερασιτέχνη.

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Τριφυλλιού, εγκρίθηκε σε σχετικό δ.σ. του, το πλάνο συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική ενίσχυση του Α.Ο. την περίοδο 2019-20. Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Αναδιάρθρωση του Δ.Σ. και συνεργασία με ΚΑΕ για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2019 το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του Δ.Σ., ο κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναλαμβάνει χρέη Α’ Αντιπροέδρου, με τον επιπλέον ρόλο εκπροσώπησης της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, Super League, FIFA, UEFA), ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης -από μέλος- αναλαμβάνει χρέη Β’ Αντιπροέδρου, ενώ αποχωρεί από τη σύνθεση του Δ.Σ. ο κ. Χρήστος Πλιάτσικας.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε την έγκριση του πλάνου συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μέσω των καρτών διαρκείας και των απλών εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ