Είναι οριστικό: Ο Γεωργίου εκτός Alpha! Οι πραγματικοί λόγοι για το «διαζύγιο» (photos)


Μπορεί το «Τατουάζ» να σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά η συνεργασία των δυο πλευρών, Alpha και συντελεστών, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το συμβόλαιό τους λήγει στα τέλη Ιουνίου, οπότε και ολοκληρώνεται η σειρά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η πρόθεση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αφού υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με το καστ και τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς φεύγουν για… άλλα μέρη.

Έτσι, η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου, «8 λέξεις», σύμφωνα με το Tv Έθνος, ψάχνει νέα τηλεοπτική στέγη, η οποία θ’ ανακοινωθεί με τρέιλερ μετά το τέλος του «Τατουάζ».

Πάντως, μέχρι στιγμής, καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει πάρει θέση στα όσα ακούγονται.

Το σίγουρο είναι πως οι δημιουργοί της σειράς «8 λέξεις» ποντάρουν πολύ στην ώρα προβολής της σειράς, αφού θέλουν από την αρχή να είναι προκαθορισμένη και να μην υπάρξουν αλλαγές σε αυτό.

Όσο για τους πραγματικούς λόγους του “διαζυγίου” ανάμεσα σε Alpha και συντελεστές, αποκαλύπτονται στις παρακάτω φωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ