Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Λυκουρέζος! Τι αποκαλύπτει η κόρη του; (photos)


Για το γραφείο του πατέρα της που βγαίνει σε πλειστηριασμό, τους πρώην υπάλληλους του που ζητούν δικαστικώς τα δεδουλευμένα τους και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μίλησε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι ο πατέρας της Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι από τους ανθρώπους που μάχονται και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ποτέ δεν έχουμε αφήσει να μας κατατροπώσει κάτι. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που μάχεται, παλεύει, δικηγορεί πάρα πολλά χρόνια, έχει το γραφείο εκατό χρόνια, τρίτη γενιά, έχει αποδείξει ποιος είναι, η προσωπικότητά του είναι τεράστια και δεν την ορίζουν τα χρήματα. Ο πατέρας μου είναι σταρ, είναι 86 χρονών, ασκεί τη δικηγορία και θα την ασκεί έως ότου φύγει απ” αυτή τη ζωή. Δουλεύει για να ζήσει.

Το χρήμα είναι ασφάλεια, αλλά χίλιες φορές να θέλεις να ξεμπλέξεις και να μάχεσαι για να ξαναφτιάξεις το πράγματα παρά να έχεις φάει τα λεφτά του κοσμάκη και να σε βλέπουν και να σε φτύνουν στο δρόμο» είπε η Μαρία-Ελένη.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του γνωστού ποινικολόγου έβαλε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά στις φήμες περί πλειστηριασμών και άλλων πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πατέρας της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ