Αυτό δεν το γνωρίζαμε για το Master Chef! Πού κατέληγαν τα πιάτα των παικτών μετά το γύρισμα; (pics)

«MasterChef» ήταν και πέρασε…

Το τρίτο κατά σειρά, από την οθόνη του Star, τέλειωσε αφήνοντας πίσω του τις τσιρίδες της Σπυριδούλας, τις μαντινάδες της Αλκηστης, το χαριτωμένο «εν κουλί», μια ξανθιά terminator και έναν… κρατς που όμοιο του δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα. Αυτά ήταν τα προφανή για όλους εκείνους που δεν έχαναν καθημερινά τις εξελίξεις από το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής.

Για την προετοιμασία των εκπομπών επί τέσσερις μήνες εργάστηκαν 150 άτομα. Τεχνικοί, δημοσιογράφοι, σεφ, σκηνοθέτες, μακιγιέζ, στυλίστες και κομμωτές δούλευαν καθημερινά προκειμένου να βγει στον αέρα το κάθε επεισόδιο. Να σημειωθεί ότι σε κάθε γύρισμα υπήρχε και νοσηλευτικό προσωπικό για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε εκείνους και εκείνες που δεν θα τα είχαν καλά με τα μαχαίρια.

Όσο για το πού πήγαιναν τα πιάτα που ετοίμαζαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, αρκεί να διαβάσετε στις παρακάτω φωτογραφίες

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του TV Έθνος, το φαγητό στους κριτές -οι οποίοι κλήθηκαν όλους αυτούς τους μήνες να κρίνουν και να βαθμολογήσουν- σερβίρεται από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της παρασκευής του έπειτα από 3 ώρες!

Σε ό,τι αφορά τώρα την προετοιμασία του κάθε γεύματος από πλευράς των συμμετεχόντων, ορισμένες φορές υπήρξαν και περιπτώσεις που τα πράγματα δεν πήγαιναν κατ’ ευχήν και έτσι απαιτούνταν συμπληρωματική παρασκευή και επιπλέον χρόνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here