Τόνια Σωτηροπούλου: «Στο παρελθόν δεν υπήρχε λόγος να μιλήσω για μια σχέση»


Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

H γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προβολή που λαμβάνει η σχέση της απο τα media και το σχολίασε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις αλλαγες που έχει εκείνη μέσα στα χρόνια.

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον έχεις αλλάξει αρκετά;

«Έχω αλλάξει πάρα πολύ. Σε κάθε πρότζεκτ εξελίσσεσαι ό,τι δουλειά κι αν κάνεις, αρκεί να μην έχεις εσφαλμένη εντύπωση για τον εαυτό σου, γι” αυτό που είσαι, να μην επαναπαύεσαι στις ευκολίες σου. Μας αλλάζουν τρεις μήνες, δεν θα μας αλλάξουν πέντε χρόνια;».

Πέντε χρόνια πριν δεν ήσουν, για παράδειγμα, σε μια τόσο δημοσιοποιημένη σχέση.

«Είμαι σε μία σχέση που η όποια προβολή της προκύπτει από το γεγονός ότι είμαστε δύο άτομα γνω­στά από τη δουλειά μας. Στο παρελθόν δεν υπήρχε λόγος να μιλήσω για μια σχέση. Όταν δεν ξέρεις τι σου γίνεται, δεν υπάρχει λόγος να το δημοσιοποιήσεις. Αισθάνομαι ότι πέντε χρόνια πριν ζούσα μια άλλη ζωή».

Όσο μεγαλώνεις πιστεύεις πως γίνεσαι αυτό που πραγματικά είσαι, πέρα από φόβους και ανα­σφάλειες;

«Όλα είναι στο χέρι μας. Είναι πολύ σημαντικό να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου αλλά και να βελτιώ­σεις ό,τι σε ενοχλεί. Μεγαλώνοντας ή θα ωριμάσεις και θα δεις τα όρια σου και τα λάθη σου στις σχέ­σεις, στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου σχέδια ή θα συμβιβαστείς και θα σταματήσεις να διεκδικείς.

Ειδικά οι γυναίκες, στις κοινωνίες που μεγαλώνουμε και που παραμένουν πατριαρχικές, συχνά υποχωρούν στα θέλω τους εξαιτίας του φόβου της μοναξιάς, του φόβου να μείνουν απέξω, να χάσουν το τρένο της μητρότητας, του γάμου, της όποιας κοινωνικής καταξίωσης. Και έτσι μετά βλέ­πεις τόσους γάμους να διαλύονται και τόσους δυστυχισμένους ανθρώπους.

Ο φεμινισμός προκύπτει από εμάς τις ίδιες, το πώς αγκαλιάζουμε τα θέλω μας, την ωριμότητα μας. Αν συνειδητοποίησα κάτι φέτος, επειδή είμαι σε μια σχέση που νιώθω ότι είμαι με τον καλύτερο μου φίλο και κάνουμε τα πάντα μαζί, είναι πόσο πολύ χρόνο σπαταλούσα κάνοντας μια άσκοπη κοινωνική ζωή, πόση διάσπαση προ­σοχής υπήρχε στη ζωή μου. Με τον Κωστή είναι πιο εύκολο να κάνω focus σε όσα πραγματικά θέλω».

Δεν σκέφτεσαι ποτέ τη φθορά από την έκθεση στα social media;

«Όχι, γιατί αυτό που δεν θέλω να δουν οι άλλοι δεν το εκθέτω. Είμαι μια γυναίκα 32 χρονών, είναι το δικό μου instagram, μπορώ να κάνω ό,τι γουστάρω. Δεν θεωρώ ότι επειδή είμαι αναγνωρίσιμη αυτό που κάνω είναι σημαντικό για τους άλλους. Προφανώς και ποστάρω πράγματα που έχουν σημασία για μένα και είμαι ευγνώμων όταν, για παράδειγμα, μπορώ να βρω σπίτι για ένα σκυλί επειδή έχω ένα x αριθμό ακολούθων», είπε στο Marie Claire.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ