Έλενα Θωμοπούλου: «Πιστεύω πολύ στην ενέργεια και την αύρα των ανθρώπων»


Η γυμναστική, η yoga και ο διαλογισμός δίνουν μαγεία στην καθημερινότητα της.

Η ηθοποιός Έλενα Θωμοπούλου σε συνέντευξή της, μίλησε για την ενέργεια και την αύρα των ανθρώπων που της δίνουν ώθηση να είναι καλύτερη στη δουλειά της και γενικότερα στη ζωή της και ποιοι άνθρωποι έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα της.

Πέρα από την τέχνη σου, πώς δίνεις μαγεία στον ρεαλισμό της καθημερινότητας;

«Με το να κάνω γυμναστική, yoga, διαλογισμό. Έχω βρει έναν μέντορα, που είναι σαν life coach. Έχει ένα χάρισμα και μέσω του διαλογισμού με βοηθάει στην εξέλιξη μου χωρίς να χρησιμοποιώ τόσο το Εγώ. Αυτό δίνει μαγεία στην· καθημερινότητα μου. Μπορεί να πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα, αλλά είναι τόσο δυνατή που νιώθω έναν ενεργειακό καθαρισμό. Πιστεύω πολύ στην ενέργεια και την αύρα των ανθρώπων. Μου δίνει ώθηση να είμαι καλύτερη τόσο στη δουλειά μου όσο και σε άλλα κομμάτια της καθημερινότητας μου».

Και πώς αντιδράς όταν ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου δεν έχει καλή ενέργεια;

«Το εισπράττω, αλλά δεν επιτρέπω να χαλάσει τη δική μου ενέργεια. Είναι σαν να είσαι στο κέντρο σου και να επιτρέπεις σε κάποιον να σου χαλάσει τη διάθεση. Εγώ δεν το κάνω. Εμείς επιτρέπουμε στους άλλους να μας επηρεάζουν. Ευθυνόμαστε για τη βαρύτητα που δίνουμε στις πράξεις των άλλων».

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που σε έχουν επηρεάσει στην καθημερινότητα σου;

«Η μητέρα μου. Εκείνη πάντοτε μου έλεγε ότι οι αξίες δεν σχετίζονται με το «έχειν» αλλά με το «είναι». Να είσαι, να μην έχεις», σχολιάζει στο people.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ