Συνολικά, επιχείρησαν 88 πυροσβέστες, 19 οχήματα, 8 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα είναι για τον συντονισμό τους
Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Αδάμι Αργολίδας, πάνω από την Επίδαυρο.
Η φωτιά έκαιγε για περίπου τέσσερις ώρες, ενώ ενισχύθηκαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωσή της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτιά αυτή την ώρα έχει τεθεί υπό έλεγχο και βρίσκεται σε ύφεση.
Συνολικά, επιχείρησαν 88 πυροσβέστες, 19 οχήματα, 8 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα είναι για τον συντονισμό τους, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ισχυρές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις, ενώ το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αργολίδας έχει μεταβεί στο σημείο προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς.

Σημειώνεται ότι η περιοχή σήμερα βρίσκεται στην κατηγορία 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς.


