Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα είναι ξανά ερωτευμένη (pics)


Πάνε σχεδόν δύο χρόνια από την ημέρα που ο Στάθης Ψάλτης έφευγε από τη ζωή και βύθιζε τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο σε βαρύ πένθος

Η τελευταία σύζυγος της ζωής του, Χριστίνα, η οποία στάθηκε φύλακας άγγελός του στο πλευρό του όσο καιρό εκείνος έδινε την πιο άνιση μάχη της ζωής του, θρήνησε για τον χαμό του και μάλιστα μετά τον θάνατό του αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να μη δίνει λαβές για σχόλια. Η ζωή της, ήταν σκοτεινή και γεμάτη θλίψη καθώς και εκείνη είχε χάσει το στήριγμά της. Όχι όμως πια. Ο έρωτας, έκανε τη ζωή της να αποκτήσει και πάλι φως και η ίδια χαμογελά ξανά.

Στο πλευρό της πλέον, σύμφωνα με τη Realnews έχει ξανά ένα στήριγμα, αυτή τη φορά μακριά από τα λαμπερά φώτα του χώρου της υποκριτικής. Αθόρυβα, όπως έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια, απολαμβάνει ξανά την ευτυχία και μπορεί να χαίρεται και πάλι την καθημερινότητά της στο πλευρό ενός νέου άνδρα.

Από τότε που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, η Χριστίνα θέλησε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας όσο πιο διακριτική γινόταν, την παρουσία της στον καλλιτεχνικό χώρο και τα media. Δεν έκρυψε ποτέ ότι η απώλεια του μεγάλου ηθοποιού της στοίχισε συναισθηματικά και ψυχολογικά.

Η Χριστίνα, δύο χρόνια μετά τον χαμό του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη, λοιπόν, διατηρεί τρυφερή σχέση με τον Αντώνη, ο οποίος ασχολείται με τον χώρο της εστίασης.

Αυτός είναι ο νέος άντρας στη ζωή της.


Όμως η ίδια αποφάσισε πρόσφατα να προχωρήσει στη ζωή της, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και τελικά γύρισε σελίδα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ