Πάνος Ζάρλας: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του πατέρα της Στέλλας-«Καλό ταξίδι αντράκι μου»

Βουβός και βαρύς ο πόνος των οικείων του Πάνου Ζάρλα για τον ξαφνικό χαμό του μετά από το τροχαίο δυστύχημα που είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λεωφόρο Συγγρού

Και ενώ οι Αρχές ερευνούν κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το μοιραίο, οι δικοί του άνθρωποι αλλά και όσοι τον γνώρισαν θρηνούν για την τόσο απρόσμενη και άδικη απώλεια ενός νέου παιδιού που -ειρωνεία της μοίρας- χάθηκε ανήμερα των 28ων γενεθλίων του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την οικογένειά του, τη μητέρα του Στέλλα, τον αδελφό του και τον πατέρα του, άλλη μία οικογένεια έχει βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη.

Πρόκειται για την οικογένεια της Στέλλας Μιζεράκη που όσο διάστημα που ήταν ζευγάρι μαζί του, τον έζησε από κοντά και γνώριζε πόσο καλό και ευγενικό παιδί είναι.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα του πατέρα της Στέλλας η οποία ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ που έχει υποστεί στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Πάνου.

Ο Χάρης Μιζεράκης, πατέρας της όμορφης νικήτριας του πρώτου Power of Love η οποία είχε μοιραστεί τη νίκη αλλά και το έπαθλο με τον Πάνο, θέλησε να πει με τον δικό του τρόπο αντίο στον άτυχο 28χρονο το οποίο ραγίζει καρδιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here