Τα 4 ζώδια που θέλουν να τα κυνηγούν!

Μπορεί να το κάνουν άθελά τους γιατί θέλουν να χορτάσουν προσοχή κι ενδιαφέρον, (για να λέμε και την αλήθεια λίγοι και λίγες είναι που δεν κολλακεύονται), μπορεί να είναι και τακτική, προκειμένου να κολλήσει κάποιος ή κάποια μαζί τους. Το σίγουρο είναι ότι στα παρακάτω 4 ζώδια αρέσει να τα κυνηγούν.

ΙΧΘΥΕΣ
Για να είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν κατάλαβε 100% ότι στα Ψαράκια αρέσει να τα κυνηγούν από πρόθεση ή απλά γιατί είναι UFO και δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιος ή κάποια ενδιαφέρεται γι’ αυτά. Ντροπαλά όντας, δύσκολα κάνουν την πρώτη κίνηση και συνήθως, όταν τα προσεγγίζουν ερωτικά είναι πολύ κουμπωμένα. Βέβαια, δεν είναι από τα πιο «δύσκολα» ζώδια του ζωδιακού για να τα ρίξεις. Αν μάλιστα γίνεις λίγο πιο επίμονος/η στο κυνήγι από τις πρώτες φορές, δε θα αργήσουν να υποκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος έχει την τάση να προσελκύει τους κυνηγούς. Είναι κι αυτός ντροπαλός και ταυτόχρονα πολύ επιφυλακτικός. Κυριολεκτικά, στα ερωτικά του πηγαίνει σαν τον… κάβουρα γι’ αυτό θέλει λίγο… δουλίτσα παραπάνω για να ανοιχτεί σε όποιον/α του/ης αρέσει. Τελικά όμως, το αποτέλεσμα θα τον/ην δικαιώσει αφού θα κερδίσει την αγάπη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ως γνωστό, είναι το ζώδιο της λεπτομέρειας, παρατηρεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τίποτα δεν ξεφεύγει από την προσοχή του. Όταν συναντά κάποιο πρόσωπο, πρέπει να γνωρίζει στάνταρ ότι θέλει να είναι μαζί του (κι όχι μόνο για μια νύχτα) γι’ αυτό και δεν είναι εύκολη περίπτωση. Χρειάζεται πολύ κυνήγι, σειρά ρομαντικών χειρονομιών, απανωτά ραντεβού και αρκετή κουβέντα για να πειστεί και τελικά να υποκύψει.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια και κάπως νάρκισσος (την αλήθεια λέμε), οπότε, κολακεύεται ιδιαίτερα, όταν τον κυνηγούν και γίνεται το αντικείμενο της προσοχής και του ενδιαφέροντος από κάποιον ή κάποια που του αρέσει. Θέλει να του κάνουν κομπλιμέντα, να τον κοιτάζουν με θαυμασμό, να τον κανακεύουν (και ποιος δε θέλει δηλαδή) και γενικά να του δείχνουν ότι τον βλέπουν σαν τον επόμενο σύντροφο κι όχι μόνο εραστή! Πάντως ούτε αυτός είναι… ψυχοβγάλτης. Εύκολα τουμπάρεται!

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ