Θα «δακρύσετε»: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο έγινε viral αυτή η φωτό

Μπορεί η η Πάουλα Σοφία Γκαρσία Εσπίνο να είναι σέξι σε αυτήν τη selfie που έβγαλε στο μπάνιο του σπιτιού της, σίγουρα όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν viral για έναν αναπάντεχο λόγο.
Η Πάουλα πόσταρε στο Twitter της μια φωτογραφία που την δείχνει να βγάζει selfie μπροστά στον καθρέπτη, έχοντας βγάλει τη γλώσσα της έξω και επιδεικνύοντας τις καμπύλες της.

Κι όμως κανείς δεν ασχολήθηκε με τη σέξι της εμφάνιση. Οι χρήστες του Twitter άρχισαν να σχολιάζουν και να κοινοποιούν τη φωτογραφία για έναν διαφορετικό λόγο.

Η φωτογραφία έχει 3.940 σχόλια και πάνω από 3.200 retweets. Οι χρήστες των social media, άλλωστε, λατρεύουν να σχολιάζουν διάφορες φωτογραφίες, καταφέρνοντας να τις κάνουν viral.

Αυτό που παρατήρησαν οι χρήστες του Twitter είναι το σημείο που βρίσκεται το χαρτί της τουαλέτας. Όπως παρατήρησαν, το σημείο που τοποθετείται το χαρτί σ’ αυτό το μπάνιο είναι πολύ μακριά από τη λεκάνη. Τα σχόλια φυσικά έδωσαν και πήραν: «Δεν είναι πολύ μακριά;», «Όποιος έφτιαξε το μπάνιο πρέπει να απολυθεί», έγραψαν.

ΠΗΓΗ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here