Τα μόνα t-shirts που θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι


Αν το τζην είναι το πιο άνετο και πασπαρτού παντελόνι όλων, τότε το t-shirt είναι το ιδανικό του ταίρι. Είναι το κομμάτι εκείνο που είναι το πιο ευκολοφόρετο απ’ όλα τα ρούχα που καλύπτουν τον κορμό σου και συνδυάζεται με τα πάντα (ακριβολογούμε, ταιριάζει ακόμα και με κοστούμι).

Και μπορεί το χειμώνα το t-shirt να έχει ρόλο κομπάρσου, καθώς είναι το απαραίτητο item για να κάνεις ένα ζεστό και στιλάτο layering, ωστόσο κατά τους ανοιξιάτικους μήνες και ιδίως το καλοκαίρι έρχεται στο προσκήνιο και αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή.

Μείνε μαζί μας λοιπόν για να δούμε ποια είναι τα δέκα t-shirts που πρέπει να κρέμονται στην ντουλάπα σου τώρα που καλοκαιριάζει.

Το λευκό

Εκτός από διαχρονικό, είναι και το ίσως πιο άνετο και εύκολο στους συνδυασμούς κομμάτι που υπάρχει στη ντουλάπα σου. Δεν είναι τυχαίο, που πρόκειται για το σήμα – κατατεθέν style icons, όπως ο James Dean και ο Marlon Brando.

Τώρα δες κι αυτό: Τα έξι λευκά t-shirt που κάθε άντρας οφείλει να έχει στη ντουλάπα του

 

Το μαύρο

Κινείται στο ίδιο πνεύμα με το λευκό, μιας και αποτελεί μία από τις πιο κλασικές αξίες, φυσικά λόγω χρώματος. Άσε που «κόβει» πόντους από τον κορμό σου, αλλά χαρίζει στο στυλ σου.

 

Η μαρινιέρα

Οι οριζόντιες ή οι κάθετες γραμμές βαμμένες στα χρώματα του λευκού και του navy blue είναι το σήμα – κατατεθέν του καλοκαιριού. Το σχέδιο εκείνο που σου υπενθυμίζει ότι οι διακοπές πλησιάζουν.

Το band

Metallica, Marilyn Manson, Nirvana, David Bowie; Με όποιο συγκρότημα ή καλλιτέχνη κι αν «τα σπας», τώρα μπορείς ελεύθερα και δημόσια να εκφράσεις τον θαυμασμό σου. Κι αυτό γιατί τα «μουσικά» μπλουζάκια επέστρεψαν δυναμικά στο προσκήνιο της μόδας, διεκδικώντας περίοπτη θέση στις ενδυματολογικές επιλογές σου.

To printed

Εκτός από τη ρίγα, οριζόντια ή κάθετη, της μαρινιέρας, υπάρχουν ένα σωρό άλλα σχέδια που στολίζουν ιδανικά ένα απλό t-shirt, προσδίδοντάς του από ξεχωριστό έως και εκκεντρικό στυλ. Αν ρωτούσες τη γνώμη μας, θα σου προτείναμε να αγοράσεις ένα με λαχούρια, μοτίβο που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στις τάσεις μόδας.

Με τσεπάκι

Αν είναι και σε λευκό χρώμα, τότε έχεις πετύχει τζακ ποτ, μιας και το λευκό t-shirt με τσεπάκι ήταν το αγαπημένο του Marlon Brando. Ταίριαξέ το με τζην για το απόλυτα cool casual look.

Με σλόγκαν

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει από μία vintage στάμπα και μία φράση που μπορεί να αφορά τη στάση σου απέναντι στη ζωή, στην κοινωνία ή στο πολιτικό σύστημα μέχρι τα διακριτικά λογότυπα διάσημων οίκων ή εταιρειών ένδυσης.

Με τα κουμπιά

Η πιο κομψή εκδοχή του κλασικού, απλού t-shirt, την οποία μπορείς να συνδυάσεις ακόμη και με κοστούμι.

Συμβουλή: Κράτα τα κουμπιά κουμπωμένα.

 

Με στρογγυλή λαιμόκοψη

Είναι το πιο κλασικό κόψιμο στα t-shirts, το οποίο αναδεικνύεται από από ένα λευκό t-shirt. Η εν λόγω λαιμόκοψη θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο τόσο στις casual, όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Με λαιμόκοψη V

Η μοντέρνα και κάπως παρεξηγημένη εκδοχή της κλασικής στρογγυλής λαιμόκοψης. Για κάποιους θεωρείται παρωχημένη. Μην τους ακούς. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως να φορέσεις ένα t-shirt με λαίμοκοψη V. Σου προτείνουμε να αποφύγεις τα έντονα χρώματα και να επενδύσεις τα λιγότερο θορυβώδη ανοιχτόχρωμα, όπως είναι το λευκό και οι παστέλ αποχρώσεις.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ