Τσίπρας: LIVE όσα λέει ο πρωθυπουργός σε τηλεοπτική του συνέντευξη. video


Λίγο μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, παραχωρεί τηλεοπτική συνέντευξη.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, την πρώτη μετά την διάλυση της Βουλής για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Όλα τα ονόματα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές!

25 μέρες πριν την εκλογική «μάχη», από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν και όλα τα ονόματα των υποψηφίων του κυβερνώντος κόμματος, με μοναδική εκκρεμότητα την δημοσιοποίηση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος σε Αχαΐα και Λάρισα και σύντομα θα ανακοινωθεί και η τρίτη εκλογική περιφέρεια στην οποία θα θέσει υποψηφιότητα.

Σε κλίμα λοιπόν… προεκλογικό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για όλους και για όλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Δείτε ζωντανά όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας

Έξοδος από τα μνημόνια ή πισωγύρισμα το δίλημμα των εκλογών. Επικαλούμαστε την λογική κι όχι τον φόβο. Θέλουμε αυτή η αναμέτρηση να είναι μια σύγκριση προγραμμάτων, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Δεν είχαμε εκτιμήσει τη διαφορά από τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Πέσαμε έξω. Η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι λάβαμε το μήνυμα ήταν ότι ίδιο το βράδυ ανακοινώσαμε ότι θα προκηρύξουμε εκλογές, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ