Αποχώρησε από την Μπάμπεργκ ο Ζήσης.


Ο Νίκος Ζήσης αποχώρησε από την Μπάμπεργκ, έπειτα από τέσσερα χρόνια. Η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ανανεώθηκε, με τον Έλληνα γκαρντ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του.

Η άκρως πετυχημένη παρουσία του Νίκου Ζήση στην Μπάμπεργκ ολοκληρώθηκε. Έπειτα από 4 χρόνια κοινής πορείας, οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ο γερμανικός σύλλογος αποχαιρέτησε τον έμπειρο γκαρντ μέσω μιας ανάρτησης στα social media, μέσω της οποίας τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

«Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στο Μπάμπεργκ και πανηγύρισα μεγάλες επιτυχίες, ενώ συνάντησα και υπέροχους ανθρώπους. Η Μπάμπεργκ υπήρξε το σπίτι για μένα και την οικογένειά μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία εδώ πέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στον οργανισμό και ειδικά τους φιλάθλους που έκαναν το καθένα παιχνίδι μία ιδιαίτερη εμπειρία», τόνισε ο Νίκος Ζήσης.

Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Γερμανίας, δύο Κύπελλα κι ένα Super Cup Γερμανίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ