Άγριο έγκλημα ο θάνατος της γυναίκας στην Καλαμαριά – Τη σκότωσαν με χτύπημα στο κεφάλι


Δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα – Άγνωστο το κίνητρο του φονικού. Εγκληματική ενέργεια «βλέπουν» τελικά οι αστυνομικοί πίσω από το θάνατο της 63χρονης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η οποία βρέθηκε το πρωί νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από την κόρη της νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της στην οδό Πασαλίδη. Όπως είπε η κόρη της 63χρονης, την έπαιρνε τηλέφωνο συνεχώς αλλά δεν απαντούσε. Έτσι αποφάσισε να πάει στο σπίτι να δει.

Εκεί, ήρθε αντιμέτωπη με ένα συγκλονιστικό θέαμα. Η μητέρα της νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Στο σημείο πήγε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και από την πρώτη στιγμή, τα στοιχεία έδειχναν εγκληματική ενέργεια. Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι, εξέλιξη που οδήγησε τις διωκτικές αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας, με άγνωστο όμως προς το παρόν κίνητρο.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί από το διαμέρισμα, δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη παραβίασης. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ