Κύπρος – Ορέστης: “Ράγισαν” και οι πέτρες στις κηδείες της μητέρας και της κόρης, θύματα του serial killer.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Αρεδιού στην Κύπρο, τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (13.6.2019) η κηδεία της Λίβια Φιορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία και της κόρης της Ελένα Ναταλία, θύματα και οι δυο του 35χρονου κατά ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, του επονομαζόμενου Ορέστη.

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα Λίβια και την κόρη της Ελένα, το νήμα της ζωής των οποίων έκοψε βίαια ο Ελληνοκύπριος serial killer, Ορέστης, είπαν ο πατέρας και άλλοι συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου, ενώ με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από το κράτος στην Κύπρο.

Το παρών στον ύστατο αποχαιρετισμό των αθώων θυμάτων του 35χρονου Ορέστη, έδωσαν και άτομα με ουσιαστική και σημαντική συμβολή στην ανεύρεση των σορών. Brasal Marine Services Ltd

Μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, η ομάδα της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services, και μέλη της ΕΜΑΚ. Παρόντες ήταν και ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, η επιτετραμμένη της Ρουμανίας στην Κύπρο, Ντανιέλα Σεζόνοβ – Τάνε καθώς και αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων. Κύπρος – «Ορέστης»: «Άναψε ένα κερί για το μωρό» – Έτσι βρήκαν…

Στον επικήδειο λόγο του, ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής ανέφερε πως «όλοι μας σήμερα συμπάσχουμε για όλα τα θύματα του ειδεχθέστατου αυτού εγκλήματος, το οποίο συγκλόνισε και θα συγκλονίζει για πολύ ακόμα την κοινωνία μας αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα».

Με το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας, που εψάλη στα ελληνικά και στα ρουμάνικα, έγινε κατάθεση στεφάνων.

Η Λίβια και η Ελένα είχαν εντοπιστεί νεκρές μέσα σε βαλίτσες στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό. Η βαλίτσα με τη σορό της μάνας είχε εντοπιστεί στις 28 Απριλίου και αυτή με την σορό της κόρης στις 5 Μαΐου.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here