ΑΕΚ: “Έσκασε” πρόταση για Μπακασέτα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση το deal


Πιο πιθανή από ποτέ μοιάζει η αποχώρηση του Τάσου Μπακασέτα από την ΑΕΚ. Η Αλάνιασπορ κατέθεσε πρόταση στην Ένωση για τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Απομένει το “ναι” των “κιτρινόμαυρων” για να ολοκληρωθεί το deal.

Πολύ κοντά στην… έξοδο του από την ΑΕΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Τάσος Μπακασέτα.Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανανέωσε πριν από λίγους μήνες το συμβόλαιο στην Ένωση, αλλά τώρα “πλησιάζει” στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκιά κάνουν λόγο για πρόταση στην ΑΕΚ που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Τουρκικό σύλλογο, κάτι που σημαίνει πως απομένει να πει το τελικό “ναι” η Ένωση για να ολοκληρωθεί το deal.

Σε ότι έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Μπακασέτα, ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να εισπράξει 100.000 ευρώ περισσότερα απ’ όσα παίρνει αυτή τη στιγμή στους “κιτρινόμαυρους”. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη να αποχωρήσει από την ΑΕΚ φαίνεται πως έχει παίξει το γεγονός πως δεν υπολογίζεται ως μια βασική λύση από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Εάν η μετακίνηση ολοκληρωθεί, ο Μπακασέτας θα συναντήσει στην Τουρκία τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε με την Αλανιασπόρ έως το καλοκαίρι του 2021.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ