Τρίωρη κατάθεση από Νεϊμάρ. “Λένε στο γιο μου πως έχει πατέρα βιαστή”

Την αθωότητα του, σχετικά με την καταγγελία βιασμού που υπάρχει εις βάρος του, επανέλαβε ο Νεϊμάρ, σε αστυνομικό τμήμα του Σάο Πάολο. Περίπου τρεις ώρες κράτησε η κατάθεση του επιθετικού της Παρί.

Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα του Σάο Πάουλο, για την υπόθεση βιασμού που είναι κατηγορούμενος και απάντησε στις ερωτήσεις της εισαγγελέως, Τζουλιάνα Μπουσάτσος, παρέχοντας τη δική του εκδοχή των γεγονότων σχετικά με τις καταγγελίες από την 26χρονης Ναίλα Τριντάντε.

Στην περίπου τρίωρη κατάθεση του, ο Νεϊμάρ επέμεινε ότι η σεξουαλική επαφή που είχε μαζί της ήταν συναινετική, υπενθυμίζοντας ότι η γυναίκα ταξίδεψε με δικά του χρήματα στο Παρίσι από τη Νότια Αμερική.

«Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου και δε μπορεί να συγκριθεί με κανέναν τραυματισμό. Έχω μία αδερφή, μία μητέρα και έναν 7χρονο γιο που δεν μπορεί να πάει σχολείο επειδή του λένε οι φίλοι του πως είναι γιος βιαστή» φέρεται να είπε ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, ο Βραζιλιάνος –ο οποίος χρησιμοποιεί πατερίτσες για να κινείται ελέω του πρόσφατου τραυματισμού του– ευχαρίστησε για τη στήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει, και τόνισε:

«Η αληθεια θα έρθει στο φως αργά ή γρήγορα. Η μοναδική μου επιθυμία τώρα είναι αυτή η υπόθεση να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ