Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου συνεχίστηκε και σήμερα (14/6/2019), η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου της Κοιλάδας Αργολίδας. 

Στο εδώλιο είναι η σύζυγος του Θανάση Λάμπρου που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του.

Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει και πάλι ο στενός φίλος του καπετάνιου στο σπίτι του οποίου βρέθηκε πυροβολημένος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εξέταση του αλλά και ο υπεύθυνος της βίλας όπου εργαζόταν ο καπετάνιος.

Στην ίδια βίλα, εργαζόταν και μία καμαριέρα με την οποία το θύμα φέρεται να διατηρούσε δεσμό.

Ο φύλακας του σπιτιού, που ανήκει σε γνωστή εφοπλιστική οικογένεια, αποκάλυψε, με καθυστέρηση, πως ένα βράδυ είδε τον καπετάνιο και την καμαριέρα να το “σκάνε” από την βίλα και να πηγαίνουν στις Σπέτσες σε μία συναυλία.

Επίσης, αποκάλυψε πως σε ενα μικρό σπίτι, που ήταν στο ίδιο οικόπεδο με τη βίλα, διαπίστωσε πως είχε γίνει “ερωτική φωλιά” του παράνομου ζευγαριού.

Η κατάθεση αυτή, του στοίχισε και την θέση του στην συγκεκριμένη κατοικία. Αυτό αποκάλυψε ο υπεύθυνος της βίλας, που κατέθεσε στο δικαστήριο, σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου”.

Τώρα, για πρώτη φορά, σύμφωνα με την εκπομπή του Σκάι, καλείται να καταθέσει ο σύζυγος της καμαριέρας, η οποία λίγους μόνο μήνες μετά την δολοφονία παντρεύτηκε.

Συνολικά, στη δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν πάνω από είκοσι μάρτυρες. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να εξεταστεί και η Αγγελική Νικολούλη.

Η κατάθεση της στο πρώτο δικαστήριο θεωρήθηκε καίρια, καθώς από την πρώτη στιγμή μέσα από το «Τούνελ» ανέδειξε τον ύποπτο ρόλο της χήρας του καπετάνιου.

Η πλευρά της υπεράσπισης υπέβαλε αίτημα, που αποδέχτηκε και η πολιτική αγωγή, να καταθέσουν η μητέρα, ο πατέρας, η αδελφή και ο γαμπρός της κατηγορούμενης, καθώς και γείτονες του ιδιοκτήτη του σπιτιού που έγινε το έγκλημα.

Ανατροπή στην υπόθεση;

Οι συνήγοροι της χήρας, Αλέξης Στεφανάκης και Δημήτρης Γκαβέλας, ερευνώντας εξονυχιστικά τη δικογραφία και τα ευρήματα, καταλήγουν σε ένα διαφορετικό συμπέρασμα- σενάριο για τον θάνατο του Θανάση Λάμπρου.

Ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Στεφανάκης, εξήγησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ότι «η ποινική δίκη έχει τελειώσει γιατί έχουμε τις πιο αναλυτικές εξετάσεις που μπορούν να γίνουν πάνω στο όπλο, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Οι εξετάσεις αυτές έγιναν από ειδικό πραγματογνώμονα που διόρισε, όχι εμείς, αλλά ο φίλος του θανόντος. Σύμφωνα με αυτές, αποκλείεται η Δήμητρα η Βούλγαρη να ακούμπησε το όπλο».

Το δεύτερο σημαντικό εύρημα των δικηγόρων είναι ότι κανείς από όσους έχουν δώσει δείγμα DNA, δεν ταυτοποιούνται πουθενά στο όπλο. Ο Αλέξης Στεφανάκης αποκάλυψε και το τρίτο εύρημα στην υπόθεση της Κοιλάδας. «Ο μοναδικός που ταυτοποιείται, ο οποίος έχει ακουμπήσει τη λαβή και τη σκανδάλη του όπλου είναι ο θανών».

Οι δικηγόροι Στεφανάκης και Γκαβέλας καταλήγουν λοιπόν σε ένα διαφορετικό ενδεχόμενο για την υπόθεση θανάτου του Θανάση Λάμπρου. «Συνεπώς, θα πρέπει να εξετάσουμε μαζί με όλα τα άλλα και το στοιχείο της αυτοκτονίας» υπογραμμίζει ο γνωστός δικηγόρος επισημαίνοντας ότι αυτή η εκδοχή δεν ήταν στόχευσή του.

Πηγή: anikolouli.gr, skai tv, star tv

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ