Δημοφιλής 68χρονος ηθοποιός θα σύστηνε τη Σελίνα Γκόμεζ στη μητέρα του αν… ζούσε!


Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό People ότι υπέπεσε σε λάθος εκτίμηση γιατί αρχικά θεώρησε ότι δεν θα συμπαθούσε τη Σελίνα Γκόμεζ.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Μπιλ Μάρεϊ που πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Dead Do not Die» με την 26χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια. Μίλησε πολύ θετικά για τη λαμπερή τραγουδίστρια και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Δηλώνει ξετρελαμένος μαζί της
Παράλληλα, στο περιθώριο της πρεμιέρας της ταινίας σε σκηνοθεσία Τζιμ Τζάρμους, στη Νέα Υόρκη, ο 68χρονος ηθοποιός δήλωσε το εξής: «Έμαθα ότι μου αρέσει. Έμαθα ότι, ανεξάρτητα από την προκατάληψη που είχα για κάποια που έχει 55 εκατομμύρια, δισεκατομμύρια ακόλουθους, μπορεί να είναι διαφορετική από ότι πίστευα».

«Την απολαμβάνω πάρα πολύ. Μου αρέσει πολύ» ανέφερε ο ηθοποιός. Μάλιστα, ευχαριστήθηκε τόσο πολύ που γνώρισε την Γκόμεζ, ώστε αν την είχε συναντήσει χρόνια πριν, θα την είχε συστήσει στη μητέρα του, η οποία απεβίωσε το 1988.

Θα τη σύστηνε στη μητέρα του!
«Αν η μητέρα μου ήταν εν ζωή θα την πήγαινα στο σπίτι», αστειεύτηκε ο Μπιλ Μάρεϊ. «Μητέρα. Θέλω να γνωρίσεις τη Σελίνα», θα έλεγε. «Μου αρέσει πολύ» είχε δηλώσει στο Vanity Fair. « Η Γκόμεζ μου αρέσει πολύ. Είναι ασυνήθιστα φωτεινή. Είναι ωραία και είναι φυσική».

ΠHΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ